Οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Ποιες είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο; Τί πρέπει να έχει μία εταιρία έτσι ώστε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και να κάνει τη διαφορά;

Ολοι όσοι παίζουμε στοίχημα έχουμε λίγο πολύ μία εταιρία στοιχημάτων που τη θεωρούμε καλύτερη από όλες τις άλλες, και αυτή που καλύπτει περισσότερο τα δικά μας γούστα και τις ανάγκες.

Φυσικά υπάρχουν και παίκτες που δεν έχουν αγαπημένες εταιρίες και το μόνο που κοιτάνε είναι οι αποδόσεις, και παίζουν σε όποια εταιρία τους προσφέρει τη μεγαλύτερη στο παιχνίδι που θέλουν να στοιχηματίσουν.

Δυστυχώς μέχρι τώρα οι εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο είναι λίγες μετά την ρύθμιση της αγοράς , καθώς σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων μόλις 8 εταιρίες υπέβαλαν αίτηση και επιτρέπεται να προσφέρουν νόμιμα υπηρεσίες στοιχηματισμού στο ίντερνετ.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα καθώς από τις 8 εταιρίες η betfair (που πήρε άδεια σαν bookmaker και όχι σαν ανταλλακτήριο στοιχήματος) διέκοψε προσωρινά(;) τις εργασίες της στην Κύπρο, η Betonalfa δεν έχει παρουσιάσει ακόμη το site της,  ενώ στο Megabetplus υπάρχουν πληροφορίες για τα επίγεια πρακτορεία της εταιρίας και μέχρι στιγμής η εταιρία δεν προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού στο ίντερνετ.

Ποιες είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος;

Από τις 8 στοιχηματικές που έχουν λάβει άδεια αυτή τη στιγμή λειτουργούν κανονικά οι 5 και ευτυχώς μέσα σε αυτές υπάρχουν 2 εταιρίες που έτσι κι αλλιώς είναι στην κορυφή του διαδικτυακού στοιχήματος σε όσες χώρες λειτουργούν νόμιμα και κάνουν πραγματικά τη διαφορά ο Stoiximan, και η Bet365.

Ανάμεσα στους 2 γίγαντες υπάρχει και μία νέα σχετικά εταιρία στοιχημάτων η Winmasters που άρχισε τη λειτουργία της το 2014 και ήδη λειτουργεί νόμιμα σε αρκετές ευρωπαϊκες χώρες, και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σημαντικές και μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα της προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ενώ με έξυπνες κινήσεις προσφέρει συνεχώς μεγάλα μπόνους και άλλες προσφορές όπως δωρεάν στοιχήματα, και έξτρα παροχές στους πελάτες της.

Οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

ΣτοιχηματικέςΒαθμολογίαΠεριγραφήΑναλυτικές πληροφορίεςΕπίσκεψη
stoiximan9,5 στα 10

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρία αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Είναι τεράστια τα άλματα που έχει κάνει το Stoiximan.com.cy από το 2012 που ιδρύθηκε. Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, άμεσες πληρωμές (πληρώνει άμεσα σχεδόν σε skrill) καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα, πάρα πολλές προσφορές με cash back, ασφάλεια στις καθυστερήσεις, πριμ στα παρολί, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, μεταδόσεις live streaming, και 100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ! Να προσθέσουμε ότι παρά την εφαρμογή του νόμου που υποχρεώνει τους παίκτες να ποντάρουν στα παιχνίδια των Κυπριακών ομάδψν υποχρεωτικά με 3 παιχνίδια από άλλα πρωταθλήματα το Stoiximan.com.cy δεν αφαίρεσε τα παιχνίδια από την πλατφόρμα του όπως κάνανε άλλες εταιρίες αλλά αντέδρασε ασταπιαία και μπορεί ο παίκτης να ποντάρει κανονικά στα παιχνίδια των Κυπριακών ομάδων μαζί με 3 παιχνίδια από άλλα πρωταθλήματα. Το μόνο που λείπει είναι τα ασιατικά στοιχήματα για να πλησιάσει το τέλειο!

www.stoiximan.com.cyΕπίσκεψη
winmasters9,1 στα 10
Προηγούμενη βαθμολογία 7.8

Πολλές και μεγάλες αλλαγές το τελευταίο διάστημα για την Winmasters.com.cy. Καινούρια πλατφόρμα στοιχημάτων πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, πολύ καλύτερο δελτίο στοιχημάτων (bet slip) που πλέον δέχεται μέχρι και 20 παιχνίδια, αλλά και συνδυασμό στοιχημάτων, βελτιωμένες αποδόσεις, περισσότερα στοιχήματα, cash back, μπόνους στα παρολί, περισσότερα παιχνίδια και καλύτερες αποδόσεις στο livebet ενώ πρόσθεσε και μεταδόσεις live steraming. Σε ότι αφορά τα Κυπριακά παιχνίδια υπάρχουν στο Winmasters.com.cy με τη μορφή ειδικών στοιχήματων. Οι πληρωμές είναι άμεσες, και καλή η εξυπηρέτηση πελατών. Μεγάλες και σημαντικές κινήσεις ανόδου από την Winmasters.com.cy. Προσφέρει το μεγαλύτερο μπόνους εγγραφής 100% μέχρι 111 ευρώ

www.winmasters.com.cyΕπίσκεψη

Τι πρέπει να έχει μία εταιρία στοιχήματος για να ξεχωρίζει;

Θα μπορούσαμε να γράψουμε για αρχή υψηλές αποδόσεις, ή άμεση πληρωμή κερδών και θα ήταν και τα 2 σωστά.

Για εμάς όμως το βασικό κριτήριο είναι άλλο. Λέγεται ασφάλεια, αξιοπιστία, σιγουριά, και εμπιστοσύνη. Οσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ ξέρουν ότι η καλύτερη διαφήμιση με διαφορά είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Αυτός που θα πει στους φίλους του, τα καλύτερα για μία αγορά που έκανε, ή για μία υπηρεσία που του πρόσφερε κάποιος.

Παράλληλα και με μεγαλύτερη ευκολία είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα πει τα χειρότερα αν δεν νοιώσει ευχαριστημένος από μία αγορά ή μία δουλειά που ζήτησε να του κάνουν αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένος.

Τα καλά μπορεί και να μη μαθευτούν, τα κακά δεν υπάρχει όμως περίπτωση να μη μαθευτούν.

Αυτό συμβαίνει και στην αγορά του στοιχήματος. Αν υποθέσουμε ότι κάποιος κέρδισε και η εταιρία τον πλήρωσε κανονικά και να θέλετε και άμεσα μπορεί και να μη πει τίποτα πολύ απλά γιατί αυτή είναι μια από τις υποχρεώσεις που έχει μία εταιρία στοιχήματος απέναντι στους πελάτες της. Αν όμως αυτός ο παίκτης αργήσει να πληρωθεί να είστε σίγουροι ότι θα το λέει ακόμα και αν περάσουν χρόνια!

Βασικά λοιπόν: Μία εταιρία στοιχημάτων πρέπει να προσφέρει ασφάλεια, εμπιστοσύνη, σιγουριά, και αξιοπιστία με όποια σειρά εσείς θέλετε.

Σε αυτό να τονίσουμε την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων καθώς  κάθε μήνα, οι εταιρείες θα πρέπει να υποβάλουν στην Αρχή τα υπόλοιπα λογαριασμού του κάθε παίκτη, για να ελέγχεται αν συμπίπτουν με τα λογιστικά υπόλοιπα στο λογαριασμό.  Στις εταιρείες θα δίδεται περιθώριο τριών ημερών για να καλύψουν τη διαφορά από ιδία κεφάλαια. Αυτό γίνετε για την εξασφάλιση των υπολοίπων που έχουν οι παίκτες στο λογαριασμό τους και είναι προς όφελος του παίκτη έτσι ώστε να γνωρίζει ότι τα κεφαλαιά του είναι εξασφαλισμένα.

Εκτός από τα παραπάνω μια εταιρία στοιχημάτων πρέπει να έχει:

Μεγάλη προσφορά στοιχημάτων

Ακόμα και αν για εσάς μπορεί να είναι αδιάφορο αν μία στοιχηματική προσφέρει για παράδειγμα στοίχημα του τύπου “Γκολ μονά ή ζυγά” ή “ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα” υπάρχουν παίκτες που θέλουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα. Πιστέψτε μας γιατί το έχουμε δει! Υπάρχουν παίκτες που θέλουν το κορώνα ή γράμματα (flip coin) γιατί πολύ απλά ή θέλουν να προκαλέσουν την τύχη τους τζογάροντας, ή δεν ξέρουν τις ομάδες και θέλουν να τζογάρουν. Μήπως εσείς δεν έχετε δει στα καζίνο να παίζουν κόκκινο ή μαύρο στη ρουλέτα;
Οπως και να έχει μία εταιρία στοιχήματος πρέπει να προσφέρει τα πάντα! Αυτό είναι το σωστό και το τίμιο.  Ο Stoiximan που προσφέρει πάνω από 150 στοιχήματα στα παιχνίδια των κυπριακών ομάδων λέτε να μη ξέρει τι κάνει;

Live στοίχημα

Τα ίδια ισχύουν και εδώ με τα παραπάνω. Πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και στοιχήματα. Το κόστος είναι μεγάλο για τις εταιρίες και πολλές προσφέρουν λίγα και συγκεκριμένα. Η σωστή εταιρία όμως πρέπει να προσφέρει τα πάντα και την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση γύρω από το κάθε παιχνίδι. Επίσης βασικό για το live στοίχημα. Οχι μεγάλα σε διάρκεια κλειδώματα παιχνιδιών. Θα σημειωθεί γκολ, θα υπάρξει κόκκινη κάρτα, θα υπάρξει πέναλτι.  Μετά από όλα αυτά το παιχνίδι πρέπει να ανοίγει ξανά για στοιχηματισμό όσο το δυνατόν συντομότερα

Αμεσες πληρωμές

Από τα βασικότατα που πρέπει να προσφέρει μία εταιρία είναι η άμεση πληρωμή του παίκτη που θα κάνει ανάληψη από το λογαριασμό του. Οι εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα (όχι το μόνο) απέναντι στα επίγεια πρακτορεία και αυτό είναι οι καλύτερες αποδόσεις πο προσφέρουν. Από την άλλη τα επίγεια πρακτορεία έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορεί να πληρώσουν τον παίκτη άμεσα. Αν μία εταιρία στο ίντερνετ αργήσει να πληρώσει τον παίκτη χάνει το πλεονέκτημα που έχει. Ειδικά στην εποχή που ζούμε και με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που υπάρχουν δεν υπάρχει δικαιολογία.  Οι πληρωμές πρέπει να γίνονται άμεσα.

Ενας από τους λόγους που o Stoiximan έγινε η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (όχι ο μοναδικός αλλά σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους) ήταν οι άμεσες πληρωμές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Skrill για παράδειγμα ενώ στο site αναγράφεται ότι η πληρωμή θα γίνει εντός 24 ωρών εντός μίας ώρας πληρώνει. Αυτό το εφάρμοσε και στην Κύπρο και επαναλαμβάνουμε χωρίς να είναι ο μοναδικός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που και εδώ έγινε η Νο 1 στοιχηματική εταιρία στο ίντερνετ.  Για να μη την αδικήσουμε τα ίδια ισχύουν και για τη Bet365 ενώ πάρα πολύ καλή στις πληρωμές είναι και η Winmasters.

Κλείδωμα παιχνιδιών

Εχει παρατηρηθεί συχνά το φαινόμενο μερικά περίεργα ή ύποπτα παιχνίδια να μην προσφέρονται για στοιχηματισμό πολύ πριν την έναρξή τους ενώ το έχουμε δει αρκετές φορές και για παιχνίδια κυπριακών ομάδων. Ο παίκτης πρέπει να έχει το δικαίωμα να ποντάρει σε όλα ακόμα και στα περίεργα.
Εχουμε δει ανατροπές με απόδοση 30.00 να γίνονται 5.00 ή 6.00. Εχουμε δει ισοπαλίες του 3.40 να γίνονται 1.40… Οβερ του 2.00 να γίνονται 1.15!

Ζούμε στον 21ο αιώνα. Οι στοιχηματικές έχουν τον τρόπο να καλυφθούν και το ξέρουν καλύτερα από εμάς! Δεν δικαιολογείται να μη προσφέρουν κάποιο παιχνίδι εκτός ελαχίστων και ειλικρινά παρατραβηγμένων παιχνιδιών…

Ενα παιχνίδι στην Τσεχία θυμόμαστε που είχε πάρει απίστευτα πονταρίσματα στο ακριβές σκορ 4-4…Για μη καταστραφούν κάποιοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν ελικόπτερο στο γήπεδο και ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-4 και το παιχνίδι ήθελε λίγα λεπτά να τελειώσει…

Καλές αποδόσεις

Είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα παίκτη του στοιχήματος. Κανείς δεν θα πάει να ποντάρει σε ένα παιχνίδι όταν έχει απόδοση 1.80 ενώ σε κάποια άλλη εταιρία έχει απόδοση 1.95. Και αν θα το κάνει θα το κάνει μία φορά δύο, τρεις. Μετά αν δει ότι εξακολουθήσει να γίνεται το ίδιο πράγμα πολύ απλά θα παίζει στην άλλη που προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις.

Μπόνους

Πολλοί παίκτες για να κάνουν την εγγραφή τους σε μία εταιρία το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι το μπόνους εγγραφής. Αν είναι 100% μέχρι ευρώ, ή μεγαλύτερο! Επίσης τους ενδιαφέρει αν η στοιχηματική επιβραβεύει και στην πορεία κάποιο παίχτη με μπόνους, δωρεάν στοιχήματα, και άλλες προφορές. Οι στοιχηματικές ξέρουν ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και συνεχώς παρέχουν στους παίκτες μεγάλα μπόνους εγγραφής, δωρεάν στοιχήματα και άλλες προσφορές για να κρατήσουν τον πελάτη σε αυτές.

Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι υπάρχει και μία μερίδα παικτών που το έχουν κάνει επάγγελμα (Bonus Hunters) .

Οπως και να έχει κάθε στοιχηματική πλέον έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις και το μπόνους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για κάποιον που θέλει να κάνει εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία. Στην Κύπρο το επίπεδο των μπόνους είναι σε πολύ καλά επίπεδα ίσως από τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη καθώς τόσο ο Stoiximan όσο η Bet365 και η Winmasters προσφέρουν τα μεγαλύτερα μπόνους εγγραφής αλλά και πάρα πολλά δωρεάν στοιχήματα και προσφορές προς τους παίκτες.

Live streaming μεταδόσεις

Ο παίκτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να βλέπει τι ποντάρει καθώς δεν έχουν όλοι συνδρομητική τηλεόραση, ή ακόμα και αν έχουν δε μπορούν να δουν όλα τα πρωταθλήματα καθώς κάποια δεν έχουν τηλεοπτική μετάδοση. Ο Stoiximan η Bet365 αλλά και η Winmasters προσφέρουν πάρα πολλές μεταδόσεις από πάρα πολλά αθλήματα και διοργανώσεις

Εξυπηρέτηση πελατών

Οι εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ λειτουργούν 24 ώρες το 24ώρο. Δέχονται στοιχήματα 24 ώρες το 24ώρο. Με την ίδια λογική πρέπει να δουλεύει και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Δεν έχει καμία διαφορά ο παίκτης που θα ποντάρει στο αγγλικό πρωτάθλημα στις 5 ή ώρα το απόγευμα με τον παίκτη που θα ποντάρει σε παιχνίδι του ΝΒΑ στις 4 τα ξημερώματα. Και οι δύο τα λεφτά τους παίζουν!  Σε όλες τις εταιρίες στοιχήματος το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρέπει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο 7 ημέρες την εβδομάδα (έστω μόνο με e-mail) και όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες το live chat, και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ή το τμήμα call back service. Πρέπει να προσφέρουν δωρεάν τηλεφωνικό αριθμό ή call back, και εξυπηρέτηση στα ελληνικά και στα αγγλικά τουλάχιστον και όσο περισσότερες επιλογές επικοινωνίας μπορούν στους πελάτες τους.

Ιστοσελίδα

Ολες οι εταιρίες στοιχήματος πρέπει να προσφέρουν καλό και προσεγμένο site, εύκολο στην πλοήγηση ακόμα και για κάποιο αρχάριο χρήστη του ίντερνετ, και φυσικά ασφαλές. Μη ξεχνάτε ότι αυτό είναι η βιτρίνα τους και η πρώτη εντύπωση που κάνει στον πελάτη τους!

Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια που πρέπει να έχει μία εταιρία στοιχήματος για να ξεχωρίσει. Δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε καζίνο και πόκερ καθώς απαγορεύονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να ξεχωρίσουμε τις 3 καλύτερες εταρίες στοιχήματος στην Κύπρο αφού έτσι κι αλλιώς οι επιλογές είναι τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή περιορισμένες. Αντικειμενικά πάντως ακόμη και αν υπήρχαν πάρα πολλές στοιχηματικές (κάτι που ελπίζουμε θα γίνει στο μέλλον) ο Stoiximan η Bet365 και η Winmasters πάλι θα ήταν πολύ ψηλά και θα είχαν τις πρώτες θέσεις στην προτίμησή μας.

Καμία εταιρία δεν θα μείνει στις πρώτες θέσεις αν δούμε κάποια αλλαγή που δε μας αρέσει. και φυσικά η βαθμολογία μπορεί να αλλάξει από τη στιγμή που κάποια εταιρία με κάποια κίνηση που θα κάνει καταφέρει να γίνει καλύτερη από τις παραπάνω τρεις

Το άρθρο θα ενημερώνεται άμεσα όταν χρειαστείΣχετικά άρθρα

Το Cash Out επέστρεψε στη Stoiximan! ΠΡΩΤΗ η Stoiximan φέρνει πίσω το Cash Out μετά από 2 χρόνια!

Το Cash Out, αποτελεί πλέον νόμο του κράτους και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρία που το επαναφέρει,

Live streaming

Live streaming. Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν μεταδόσεις live streaming στην Κύπρο

Οι Bookmakers που έχουν asian handicap στην Κύπρο

Ποιοι Bookmakers προσφέρουν ασιατικά στοιχήματα στην Κύπρο. Δείτε ποιες εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν ασιατικά στοιχήματα στο ίντερνετ

Alexa.com