Τρόποι κατάθεσης

Πίσω στην αρχική

Μέγεθος γραμματοσειράς -12+

Με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε κατάθεση για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

Εχουμε ετοιμάσει 2 πίνακες πως μπορείτε να δείτε τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε κατάθεση για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ.

Στον πρώτο πίνακα μπορείτε να δείτε τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε κατάθεση στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, Τραπεζικό έμβασμα, Skrill, Paysafe,  και Neteller, είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές ενώ κάποιες εταιρίες προσφέρουν και μερικές ακόμη επιλογές λιγότερο γνωστές στους παίκτες του στοιχήματος.

Να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να κάνετε ανάληψη σύμφωνα με τον τρόπο που έγινε και η κατάθεσή σας καθώς αυτό ισχύει για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Σε περίπτωση που ο τρόπος που κάνατε κατάθεση δεν υποστηρίζει ανάληψη τότε τα χρήματά σας θα γίνουν ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό που πρέπει να είναι στο όνομά σας

Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη σε κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα πρέπει να έχετε κάνει πρώτα κάποια κατάθεση.

Τέλος στο πεδίο Ελάχιστη Κατάθεση μπορείτε να δείτε ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε σε κάθε εταιρία.

Σημείωση: Κάποιες εταιρίες δέχονται και καταθέσεις 5 ευρώ αλλά δε τις υποστηρίζουν μερικοί τρόποι κατάθεσης που δεν επιτρέπουν να κάνετε καταθέσεις μικρότερες των €10 (π.χ. Neteller, και τραπεζικά εμβάσματα) γι’ αυτό και βάλαμε σαν ελάχιστη κατάθεση τα 10 ευρώ.

Εταιρία Στοιχήματοςbank-transfermastercardvisaskrillnetellerpaysafeΕλάχιστη Κατάθεση
Εταιρία Στοιχήματοςbank-transfermastercardvisaskrillnetellerpaysafeΕλάχιστη Κατάθεση
stoiximancheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €
winmasterscheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €
meridianbetcheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €

 

Στο 2ο πίνακα που ακολουθεί έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε την αρχική σας κατάθεση σε κάθε εταιρία για να λάβετε το μπόνους εγγραφής. Μερικές στοιχηματικές εταιρίες έχουν εξαιρέσει μόνο για την πρώτη κατάθεση μερικούς τρόπους πληρωμής και αν κάνετε με αυτούς τους τρόπους την αρχική σας κατάθεση δε θα λάβετε το μπόνους εγγραφής

Για παράδειγμα όπως θα δείτε στη Bet365.com.cy αν κάνετε αρχική κατάθεση με Skrill ή Neteller δε θα λάβετε τo μπόνους εγγραφής καθώς αυτή είναι η πολιτική που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρία στοιχημάτων.

Αντίθετα όπως θα δείτε στο Stoiximan.com.cy δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός και τo μπόνους εγγραφής θα το λάβετε με οποιοδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε να κάνετε την αρχική σας κατάθεση. Το ίδιο ισχύει και για την Winmasters.com.cy

H Meridianbet δε δέχεται συναλλαγές με Skrill και Neteller

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας με τις εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο θα βρείτε και στις σελίδες με τις αναλυτικές παρουσιάσεις που έχουμε ετοιμάσει για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως επίσης και στη σύγκριση των στοιχηματικών εταιριών.

Εταιρία Στοιχήματοςbank-transfermastercardvisaskrillnetellerpaysafeΕλάχιστη Κατάθεση
Εταιρία Στοιχήματοςbank-transfermastercardvisaskrillnetellerpaysafeΕλάχιστη Κατάθεση
stoiximancheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €
winmasterscheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €
meridianbetcheckcheckcheckcheckcheckcheck10 €

Οι δημοφιλέστεροι τρόποι συναλλαγών

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι που προτιμούν παγκοσμίως οι παίκτες είναι οι πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες, τα τραπεζικά εμβάσματα, η Paysafe card, και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (e-wallets) όπως αυτά της Skrill, και της Neteller.

Για το πως μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγές με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες, και τραπεζικά εμβάσματα είναι λίγο πολύ γνωστό και δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε παραπάνω.

Αξίζει όμως να αναφερθούμε για το τι είναι η Paysafe card, και η Skrill, και η Neteller, γι΄αυτό έχουμε ετοιμάσει σχετικά άρθρα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Paysafe: Η προπληρωμένη κάρτα Paysafe είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τρόπους κατάθεσης χρημάτων σε στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ, όπου γρήγορα, εύκολα και προπαντός με ασφάλεια μπορείς να κάνεις πληρωμές (καταθέσεις) χωρίς να καταχωρήσεις την πιστωτική/χρεωστική σου κάρτα ή τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού στο διαδίκτυο.
Η Paysafecard ουσιαστικά είναι ένας 16ψήφιος κωδικός PIN αξίας 10, 20, 50 ή 100 ευρώ. Εσύ απλά δίνεις το ποσό που θέλεις και το περίπτερο ή μαγαζί που πουλάει Paysafecard εκτυπώνει ένα κουπόνι με ένα 16ψήφιο κωδικό ανάλογης αξίας. Φυσικά αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και από το επίσημο σάιτ της Paysafe.

Skrill: Ο βασικός λόγος ύπαρξης της του ηλεκτρονικού πορτοφολιού της Skrill (πρώην Moneybookers) είναι η γρήγορη και άμεση μεταφορά ποσών τόσο για αγορές όσο και για online στοιχηματισμό.  Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία που απλουστεύει τη ζωή σας και είναι παγκοσμίως διαδεδομένη. Εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Έχει γραφεία σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να ανοίξετε λογαριασμό χρειάζετε να έχετε στην ουσία μόνο ένα λογαριασμό e-mail. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον Skrill λογαριασμό σας, με κάρτα πιστωτική- χρεωστική, με τραπεζικό έμβασμα,με Neteller, αλλά και με paysafe που μπορείτε να προμηθευτείτε από σχεδόν παντού

Neteller: Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι (e-wallet) με μεγάλη χρησιμότητα παγκοσμίως καθώς προσφέρει γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις από όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο την Ευρώπη και όχι μόνο, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Πλέον πάνω από 180 χώρες ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν τη Neteller τόσο σε online συναλλαγές όσο και στο ιντερνετικό στοίχημα. Η κατάθεση στη Neteller είναι εύκολη και απλή. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας είτε μέσω χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς (έμβασμα), όπως και με κάρτες Paysafecard και Ukash.

Οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Μπόνους
Winmasters
111
Μπόνους
Πολλά μπόνους και προσφορές!
Αξιοπιστία και ασφάλεια
Live streaming
Παίξτε νόμιμα!
Alexa.com