Top Bookmaker Bonus

Stoiximan

100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ! Βάλε 100 παίξε με 200 στο Stoiximan.com.cy

Διαβάστε αναλυτικά

Winmasters

100% μπόνους μέχρι 111 ευρώ! Βάλε 111 παίξε με 222 στην Winmasters.com.cy!

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόσφατα

Δείτε περισσότερα

Το Cash Out επέστρεψε στη Stoiximan! ΠΡΩΤΗ η Stoiximan φέρνει πίσω το Cash Out μετά από 2 χρόνια!

Το Cash Out, αποτελεί πλέον νόμο του κράτους και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρία που το επαναφέρει,

Η winmasters.com.cy παρουσιάζει τους ‘Παιχταράδες της Παρέας’

H winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα της καμπάνια και παρουσιάζει μία σειρά από καθημερινούς χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε κάθε παρέα.

Winmasters cy «Zήτα το και έγινε»!

Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Ζήτα το και Έγινε» η Winmasters σας προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε ότι εσείς επιθυμείτε!

Στοίχημα Συστήματα

Μέσα στις πολλές επιλογές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων στους παίκτες είναι και τα στοιχήματα με συστήματα

Στοίχημα 0% γκανιότα

Ποιες είναι οι εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ που προσφέρουν παιχνίδια με 0% γκανιότα και τι είναι η γκανιότα

Για Υπεύθυνο παιχνίδι:

• Βάλτε όρια και μη τα ξεπερνάτε

• Προστατέψτε τα παιδιά από το τζόγο

• Μην παρασύρεστε μετά από μία επιτυχία ή αποτυχία

• Αποφύγετε ή και καταγγείλετε αμέσως στις αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία κτλ) τους απατεώνες που υπόσχονται στημένα παιχνίδια και σίγουρα κέρδη στα social media (facebook, twitter κτλ)

• Να στοιχηματίζετε μόνο όταν μπορείτε να καλύψετε τις απώλειες.

Στοίχημα στο ίντερνετ

• Για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε στο ίντερνετ πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών

 

•Το στοίχημα είναι παιχνίδι, είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε

Χρειάζεστε βοήθεια;

•Επικοινωνήστε με το 1454 αν είστε πάνω από 22 ετών

 

•Επικοινωνήστε με το 1456 αν είστε κάτω από 22 ετών

 

•Επισκεφθείτε το

responsiblegaming.gov.cy


Στοίχημα σε παιχνίδια Κυπριακών ομάδων

Στοίχημα σε παιχνίδια Κυπριακών ομάδων

1 Κυπριακό +3 παιχνίδια από άλλες διοργανώσεις υποχρεωτικά για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν σε παιχνίδια των Κυπριακών ομάδων.

Ισχύει για όλες τις διοργανώσεις (ευρωπαϊκά παιχνίδια, πρωτάθλημα, Κύπελλο)

Σύμφωνα με το νόμο περί στοιχημάτων όποιες στοιχηματικές εταιρίες θέλoυν να προσφέρουν στους πελάτες τους παιχνίδια Κυπριακών ομάδων θα πρέπει να συμμορφωθούν στις οδηγίες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και υποχρεωτικά να προσφέρουν προς στοιχηματισμό τα Κυπριακά παιχνίδια μαζί με 3 παιχνίδια από άλλες διοργανώσεις (Μη Κυπριακών ομάδων)

Τί είναι το 3+1;

Το 3+1 προβλέπει ότι κάποιος παίχτης στην Κύπρο που επιθυμεί να στοιχηματίσει σε αγώνα κυπριακής ομάδας, θα πρέπει στο ίδιο κουπόνι να τοποθετήσει και τρεις διεθνείς αγώνες.
Να σημειώσουμε ότι το 3+1 ισχύει για όλα τα στοιχήματα, τελικό αποτέλεσμα, over – under, gg- ng κτλ και ισχύει και στα μακροχρόνια στοιχήματα πχ, κατάκτηση πρωταθλήματος, πρώτος σκόρερ, κατάκτηση κυπέλλλου κτλ.

Τι γίνεται στην αγορά, και πως μπορείτε να στοιχηματίσετε στα Κυπριακά παιχνίδια στο Ιντερνετ.

Bet365: Αντίδραση υπήρξε μετά την εφαρμογή του κανονισμού από τη Bet365.com.cy που αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα παιχνίδια των Κυπριακών ομάδων από την πλατφόρμα της. Δε γνωρίζουμε και δεν ανακοινώθηκε από την εταιρία αν η αφαίρεση των Κυπριακών παιχνιδιών έγινε λόγο αντίδρασης και διαφωνίας με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, ή λόγο αδυναμίας στο λογισμικό της εταιρίας να υποστηρίξει την συγκεκριμένη οδηγία της Αρχής. Επειδή θεωρούμε δύσκολο η Bet365.com.cy να μη μπορούσε να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη οδηγία θεωρούμε ότι η απόφαση πάρθηκε λόγο αντίδρασης.

Stoiximan: Αντίθετα έτοιμο παρουσιάστηκε για τη μεγάλη αλλαγή το Stoiximan.com.cy. Τηρώντας τον κανονισμό και σεβόμενο τις οδηγίες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, προσφέρει για στοιχηματισμό τα παιχνίδια των Κυπριακών ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, ευρωπαϊκά παιχνίδια) κανονικά με την προυπόθεση ότι πρέπει να συνδυαστούν με άλλα 3 παιχνίδια ΜΗ Κυπριακών ομάδων


Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μόλις επιλέξετε οποιοδήποτε παιχνίδι Κυπριακής ομάδας ή και περισσότερα από ένα θα σας εμφανιστεί το μήνυμα ” Δελτία που εμπεριέχουν ποδοσφαιρικούς αγώνες Κυπριακών ομάδων επιτρέπονται μόνο αν συνδυαστούν με 3 επιπλέον αγώνες μη-Κυπριακών ομάδων. (ΚΠΔ 102/98)”

Με αυτό τον τρόπο το Stoiximan.com.cy επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι η στοιχηματική εταιρία που είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του Κύπριου παίκτη του στοιχήματος.

Winmasters: Αλλη λύση διαφορετική επέλεξε η Winmasters.com.cy. Απ΄ότι φαίνεται το λογισμικό της εταιρίας δε μπορούσε (τουλάχιστον τώρα) να ανταποκριθεί στο 3+1 κι έτσι η εταιρία ετοίμασε ειδικά στοιχήματα για τις Κυπριακές ομάδες. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί και στη διάρκεια του Κυπριακού πρωταθλήματος αλλά και των άλλων διοργανώσεων που θα συμμετέχουν Κυπριακές ομάδες.


Συνοπτικά, και μέχρι στιγμής, η Bet365.com.cy δε προσφέρει παιχνίδια Κυπριακών ομάδων, η Winmasters.com.cy προσφέρει αλλά με επιλογές που δε μπορείτε να αλλάξετε, και το Stoiximan.com.cy προσφέρει τα παιχνίδια κανονικά με την υποχρέωση ότι κάθε στοίχημα που περιλαμβάνει έστω και μία Κυπριακή ομάδα, πρέπει να έχει και άλλα 3 παιχνίδια μη Κυπριακών ομάδων.

Για οποιαδήποτε αλλαγή σημειωθεί το άρθρο θα ενημερώνεται με όλες τις νέες εξελίξεις

Οι καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Μπόνους
Winmasters
111
Μπόνους
Πολλά μπόνους και προσφορές!
Αξιοπιστία και ασφάλεια
Live streaming
Παίξτε νόμιμα!


Σχετικά άρθρα

Η Winmasters.com.cy γιορτάζει την αδειοδότηση της στην Κύπρο!

Η Winmasters.com.cy, η εταιρεία που προσφέρει αθλητικό στοίχημα εναρμονιζόμενη πλήρως με την Κυπριακή Νομοθεσία, έχει θέσει σε λειτουργία τη νέα της, Κυπριακή ιστοσελίδα στο www.winmasters.com.cy.

Τι ισχύει για τις online εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Οι online εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις και να σέβονται και να εφαρμόζουν το νόμο περί στοιχημάτων

Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο

Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο που προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος. Δείτε ποιες εταιρίες στοιχήματος είναι νόμιμες στην Κύπρο

Alexa.com