Στοίχημα μπόνους

Πίσω στην αρχική

Μέγεθος γραμματοσειράς -12+

Οι Bookmakers στην Κύπρο και τα μπόνους εγγραφής

Συνήθως ο παίκτης του στοιχήματος όταν θέλει να κάνει την εγγραφή του σε κάποια στοιχηματική εταιρία αυτό που κοιτάει πέρα από τις αποδόσεις την αξιοπιστία και τα άλλα σχετικά είναι το μπόνους εγγραφής.

Σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ προσφέρουν μπόνους εγγραφής στους νέους παίκτες που είναι είτε ως ποσοστό στην αρχική τους κατάθεση (συνήθως 100% bonus έως 100 ευρώ) είτε ως δωρεάν στοίχημα (πχ κατάθεσε 100 ευρώ και πάρε ένα δωρεάν στοίχημα 100 ευρώ)

Ανά καιρούς υπάρχουν στοιχηματικές που προσφέρουν απλά και μόνο με την εγγραφή σας ένα μικρό ποσό (5 -10 ευρώ) χωρίς κατάθεση προκειμένου να γνωρίσετε χωρίς ρίσκο την εταρία.

Στην Κύπρο αυτό που προτιμούν οι παίκτες είνα το 100% μπόνους και οι τμήματα μάρκετινγκ των εταιριών στοιχήματος το έχουν αντιληφθεί και έτσι το 100% bonus μέχρι 100 ευρώ είναι το δημοφιλέστερο μπόνους που προσφέρουν

Στον πίνακα που ακολουθεί θα βρείτε συνοπτικές πληροφορίες για τα μπόνους εγγραφής που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια στην Κύπρο, και προσφέρουν νόμιμα υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος, αλλά και για το rollover που απαιτείται προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη.

Πατώντας στο αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για τους bookmakers στην Κύπρο και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους του κάθε μπόνους αλλά και για όλες τις άλλες προσφορές της κάθε στοιχηματικής

Στοιχηματικές εταιρίεςBonusΠεριγραφήInfoOpen account
stoiximan100% μέχρι 100 ευρώ

Το Stoiximan.com.cy προσφέρει 100% bonus εγγραφής μέχρι 100 ευρώ . Το rollover είναι 5 φορές κατάθεση και μπόνους σε απόδοση 1.65+ και πρέπει να πονταριστεί εντός 90 ημερών

AναλυτικάΑνοίξτε λογαριασμό
winmasters100% μέχρι 111 ευρώ

Η Winmasters.com.cy προσφέρει 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 111 ευρώ.Το rollover είναι 5 φορές σε απόδοση 1.80 +. και πρέπει να πονταριστεί εντός 90 ημερών.Σε στοιχήματα παρολί η ελάχιστη απόδοση είναι τουλάχιστον 1.20 ανά αγώνα αλλά συνολικά πρέπει να είναι 1.80+

ΑναλυτικάΑνοίξτε λογαριασμό
MeridianberMέχρι 100 ευρώ

Η Meridianbet.com.cy προσφέρει bonus εγγραφής μέχρι 100 ευρώ . Πρέπει να ποντάρετε την αρχική σας κατάθεση 5 φορές εντός 90 ημερών πριν ζητηθεί το μπόνους

ΑναλυτικάΑνοίξτε λογαριασμό

Τύποι μπόνους

Πάμε να δούμε τους τύπους μπόνους που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχήματος:

Μπόνους (%) στην αρχική κατάθεση

Οπως είπαμε και παραπάνω το δημοφιλέστερο μπόνους είναι το 100% μέχρι 100 ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και μπόνους 100 % έως 50 ευρώ ή και μπόνους 50% μέχρι 100 ευρώ κτλ

Ανά καιρούς έχουν υπάρξει όμως και μπόνους 150% βάλε 40, πάρε 60 μπόνους, και παίξε με 100

Δίνεται συνήθως σε εγγραφές νέων λογαριασμών, είτε με αφορμή κάποιου μεγάλου στοιχηματικού γεγονότος, είτε όταν κάποιος παίκτης έχει καιρό να παίξει σε μία εταιρία.

Δωρεάν στοιχήματα (freebets)

Τα freebets συνήθως δίνονται είτε κατά την εγγραφή σε μία στοιχηματική εταιρία (αντί για μπόνους επί της %)  είτε κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού στοιχηματικού γεγονότος (πχ κάποιο ντέρμπι κάποια μεγάλη διοργάνωση σε οποιοδήποτε άθλημα) είτε γιατί κάποιος παίκτης έχει καιρό να κάνει κατάθεση σε μία στοιχηματική εταιρία που έπαιζε παλαιότερα και η εταιρία θέλει να τον προσεκλύσει και πάλι.

Μπόνους αφοσίωσης

Το μπόνους αφοσίωσης δίνεται όταν μια στοιχηματική εταιρία θέλει να επιβραβεύσει κάποιον πελάτη της ο οποίος παίζει συνέχεια σε αυτή. Μάλιστα αρκετές εταιρίες προσφέρουν το συγκεκριμένο μπόνους είτε χάσει είτε κερδίσει ο παίκτης.  Από τις εταιρίες στοιχήματος που έχουν άδεια στην Κύπρο συχνά μπόνους αφοσίωσης προσφέρουν η Bet365 και o Stoiximan.

Μπόνους για στοίχημα από το κινητό 

Σχεδόν όλες οι εταιρίες διαθέτουν πλέον mobile πλατφόρμες για να μπορούμε να στοιχηματίζουμε απ’ όπου και αν βρισκόμαστε.

Για να δοκιμάσουμε τη mobile πλατφόρμα τους και θέλοντας να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο στον πελάτη τους, προσφέρουν συχνά κάποιο δωρεάν στοίχημα για να στοιχηματίσει ο πελάτης από το κινητό του.

Μπόνους στα παρολί (multiplier bonus)

Ολες οι μεγάλες στοιχηματικές έχουν εντάξει το συγκεκριμένο μπόνους πλέον στις προσφορές τους.
Λόγο ανταγωνισμού αλλά και λόγο του να επιλέξει ο παίκτης όσο το δυνατόν περισότερα παιχνίδια οι εταιρίες στοιχήματος δίνουν μέχρι και 100% παραπάνω κέρδη στα στοιχήματα παρολί.

Μπόνους Γενεθλίων

Είναι στην ουσία ένα μπόνους που κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν στους πελάτες τους.

Το ποσό που θα προσφέρουν σαν μπόνους εξαρτάται από τον πελάτη και από την εταιρία. Από 5 ευρώ και όσο πάει…

Μπόνους επανακατάθεσης

Το συγκεκριμένο μπόνους το προσφέρουν πολλές στοιχηματικές στους παίκτες είτε με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν (πχ Αύγουστο) είτε όταν κάποιος πελάτης τους έχει πολύ καιρό να κάνει κατάθεση στη συγκεκριμένη εταιρία.  Και στις 2 περιπτώσεις η εταιρία θέλει να δελέασει τον παίκτη να προτιμήσει εκείνη από τον ανταγωνισμό

Τι πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε το μπόνους
Οπως ήδη θα ξέρετε όταν πάρετε κάποιο μπόνους από οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία πρέπει να εκπληρώσετε κάποιους όρους και προϋποθέσεις για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη.

Rollover
Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη συνήθως ποσό κατάθεσης και μπόνους πρέπει να πονταριστούν κάποιες φορές.

Οι δημοφιλέρες επιλογές των όρων των εταιριών στοιχήματος είναι από 3 έως 7 φορές ανάλογα την εταιρία και το μπόνους που προσφέρει

Απαιτούμενος χρόνος να εκπληρωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις

Ολες οι εταιρίες στοιχήματος πλέον βάζουν χρονικό όριο σχετικά με το διάστημα που πρέπει να γίνεται το rollover.Το διάστημα είναι συνήθως μεταξύ 60 και 90 ημερών. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να έχετε ποντάρει όσες φορές αναγράφεται στους όρους το ποσό κατάθεσης και το μπόνους που λάβατε.

Ελάχιστη απόδοση
Η ελάχιστη απόδοση που ζητάνε να υπάρχει στο στοίχημά σας οι εταιρίες στοιχήματος συνήθως είναι από 1.40 μέχρι 2.00. Αυτό εξαρτάται από την εταιρία και το ύψος του μπόνους και ισχύει συνήθως για μονά στοιχήματα.

Στα παρολί η ελάχιστη απόδοση μπορεί να είναι μικρότερη πχ 1.20 αλλά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχετε επιλέξει θα πρέπει συνήθως να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 1.80

Να διαβάζετε καλά τους όρους γιατί κάποιοι τύποι στοιχημάτων (πχ Asian Handicap, Draw no bet, ) συνήθως δεν υπολογίζονται στους όρους

Αρνηση του μπόνους
Εχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε το μπόνους. Στην προκειμένη περίπτωση καλύτερο είναι να συνομιλήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της κάθε εταιρίας πριν κάνετε την κατάθεσή σας.

Μη πίστωση του μπόνους
Ανθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, μηχανήματα για την ακρίβεια software είναι μπορεί να γίνει κάποιο λάθος τουλάχιστον στις περιπτώσεις που οι εταιρίες περνάνε το μπόνους αυτόματα. Αν για οποιοδήποτε λόγο εντός 48 ωρών δε πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας επικοινωνήστε με την εταιρία και αναφέρετέ τους το πρόβλημα

Οροι και Προϋποθέσεις.
Μην ανυσηχείτε όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις υπάρχουν αναλυτικά στη σελίδα της κάθε εταιρίας στο Freebets.com.cy και μπορείτε να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια.

Επίσης όλοι οι όροι υπάρχουν στο σαιτ της εταιρίας που θέλετε να κάνετε εγγραφή και μπορείτε και εκεί να τους διαβάσετε αναλυτικά.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail , ή με την υπηρεσία call back service.

Ολη η ομάδα του www.Freebets.com.cy είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο

Μπόνους
Winmasters
111
Μπόνους
Πολλά μπόνους και προσφορές!
Αξιοπιστία και ασφάλεια
Live streaming
Παίξτε νόμιμα!
Alexa.com