Μέγεθος γραμματοσειράς -12+

Bookmakers. Οι στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο

Παίξε με 0% γκανιότα, live streaming, cash back. και 150+ στοιχήματα στα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος στο Stoiximan.com.cy 100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ!

Παίξε με cash back, multiplier bonus, live streaming, στη Winmaster.com.cy που έχει προσαρμόσεις τις υπηρεσίες της για τον Κύπριο παίκτη! 100% bonus μέχρι 111 ευρώ!

Παίξε με εξαιρετικές αποδόσεις, ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτατες πληρωμές, και με μπόνους μέχρι 100 ευρώ στη Meridianbet!

Οι bookmakers στην Κύπρο

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για να λειτουργήσει κάποια εταιρία στοιχημάτων στο ίντερνετ νόμιμα στην Κύπρο πρέπει να κατέχει άδεια τύπου κλάσης Β’.

Στο Freebets.com.cy έχουμε συγκεντρώσει και σας παρουσιάζουμε τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν νόμιμα στοίχημα στο ίντερνετ στην Κύπρο (Bookmakers)

Εχουμε ετοιμάσει μια σειρά από άρθρα για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή σας.

Εταιρίες στοιχήματος στην Κύπρο: Παρουσιάσεις, πληροφορίες, και οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Κύπρο

Σύγκριση στοιχηματικών εταιριών:  Με μερικά κλικ μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι 4 στοιχηματικές εταιρίες, και να δείτε τις διαφορές σε 15 κατηγορίες.

Καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ: Εχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν νόμιμα με άδεια στο διαδίκτυο στην Κύπρο. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αυτές που ξεχωρίζουν για την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τα μπόνους που προσφέρουν, τις άμεσες πληρωμές κ.α.

Μπόνους στοιχηματικών εταιριών: Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και χωρίς ψιλά γράμματα για όλα τα μπόνους εγγραφής, που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων για νέους λογαριασμούς. Τα μπόνους ενημερώνονται άμεσα μόλις υπάρξει κάποια αλλαγή. Επιπλέον για την καλύτερη ενημέρωσή σας υπάρχουν και οι όροι των μπόνους για να είστε ενημερωμένοι μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια.

Προσφορές στοιχηματικών εταιριών:  Ολες οι προσφορές (0% γκανιότα, μπόνους στα παρολί, cash back, δωρεάν στοιχήματα,) αλλά και οι ειδικές προσφορές. Για να είστε πάντα ενημερωμένοι. (*Οροι και προυποθέσεις ισχύουν. Διαβάστε τους όρους)

Betting guide: Μια σειρά από άρθρα που συνεχώς θα εμπλουτίζετε με νέα, σχετικά με το στοίχημα στο ίντερνετ και τι πρέπει να γνωρίζετε

Alexa.com