Top Bookmaker Bonus

Stoiximan

100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ! Βάλε 100 παίξε με 200 στο Stoiximan.com.cy

Διαβάστε αναλυτικά

Winmasters

100% μπόνους μέχρι 111 ευρώ! Βάλε 111 παίξε με 222 στην Winmasters.com.cy!

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόσφατα

Δείτε περισσότερα

Η winmasters.com.cy παρουσιάζει τους ‘Παιχταράδες της Παρέας’

H winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα της καμπάνια και παρουσιάζει μία σειρά από καθημερινούς χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε κάθε παρέα.

Winmasters cy «Zήτα το και έγινε»!

Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Ζήτα το και Έγινε» η Winmasters σας προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε ότι εσείς επιθυμείτε!

Στοίχημα Συστήματα

Μέσα στις πολλές επιλογές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων στους παίκτες είναι και τα στοιχήματα με συστήματα

Στοίχημα 0% γκανιότα

Ποιες είναι οι εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ που προσφέρουν παιχνίδια με 0% γκανιότα και τι είναι η γκανιότα

Στοίχημα στο ίντερνετ

Στοίχημα στο ίντερνετ τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Γιατί να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ

Για Υπεύθυνο παιχνίδι:

• Βάλτε όρια και μη τα ξεπερνάτε

• Προστατέψτε τα παιδιά από το τζόγο

• Μην παρασύρεστε μετά από μία επιτυχία ή αποτυχία

• Αποφύγετε ή και καταγγείλετε αμέσως στις αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία κτλ) τους απατεώνες που υπόσχονται στημένα παιχνίδια και σίγουρα κέρδη στα social media (facebook, twitter κτλ)

• Να στοιχηματίζετε μόνο όταν μπορείτε να καλύψετε τις απώλειες.

Στοίχημα στο ίντερνετ

• Για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε στο ίντερνετ πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών

 

•Το στοίχημα είναι παιχνίδι, είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε

Χρειάζεστε βοήθεια;

•Επικοινωνήστε με το 1454 αν είστε πάνω από 22 ετών

 

•Επικοινωνήστε με το 1456 αν είστε κάτω από 22 ετών

 

•Επισκεφθείτε το

responsiblegaming.gov.cy


Stoiximan.com.cy Πες το κι έγινε!

Stoiximan.com.cy Πες το κι έγινε!

Πες το και έγινε- η πρωτοποριακή υπηρεσία του Stoiximan.com.cy

Όσο μεγάλη και αν είναι μια στοιχηματική εταιρία, όσο κόσμο και αν διαθέτει ως προσωπικό και με όσα αθλήματα και αγορές στοιχήματος και αν ασχολείται, δεν μπορεί να έχει σίγουρα όλες εκείνες τις επιλογές που θα ήθελε κάθε παίκτης του στοιχήματος. Οι επιλογές άλλωστε είναι πραγματικά άπειρες. Βέβαια οι δημοφιλείς επιλογές καλύπτονται σε τεράστιο βαθμό από όλες σχεδόν τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο, συνεπώς μιλάμε κυρίως για διοργανώσεις και αγορές πολύ εξειδικευμένες, που δεν ενδιαφέρουν ενδεχομένως τον περισσότερο κόσμο.

Ωστόσο ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει στo Stoiximan.com.cy, στην οποία προσφέρουν μια πολύ καλή πρόταση και ουσιαστική λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα με την πρωτοποριακή υπηρεσία Πες το κι έγινε!

Τι είναι όμως το Πες το και έγινε

Η υπηρεσία «Πες το και έγινε» του Stoiximan.com.cy σας επιτρέπει να δείτε να γίνεται πραγματικότητα οποιοδήποτε στοίχημα ή απόδοση δεν προσφέρεται από την εταιρία και σας ενδιαφέρει προσωπικά. Για να συμβεί αυτό το μόνο που χρειάζεται βέβαια είναι να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό παίκτη στην εταιρία και να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να στείλετε ένα email με το αίτημά σας στο τμήμα υποστήριξης, αναφέροντας φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θέλετε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό. Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα και ειδικοί όροι χρήσης για την προσφορά όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Εφόσον το αίτημα είναι λογικό, η εταιρία δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να το υλοποιήσει τα συντομότερο δυνατό. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των traders του Stoiximan.com.cy θα εξετάσει το αίτημα του παίκτη και θα δημιουργήσει τις αποδόσεις για τη συγκεκριμένη αγορά που ζήτησε εκείνος, ενημερώνοντάς τον σχετικά με την πορεία και την υλοποίηση του αιτήματός του.

Το Πες το και έγινε του Stoiximan.com.cy  έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από Κύπριους και ξένους παίκτες του στοιχήματος, καθώς η εταιρία απαντά θετικά και άμεσα στην πλειοψηφία των αιτημάτων των χρηστών της. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανό να δείτε και εσείς το αίτημά σας να πραγματοποιείται και να είστε πλέον σε θέση να ποντάρετε στο γεγονός που σας ενδιαφέρει, το οποίο πιθανότατα θα είχατε μεγάλη δυσκολία να βρείτε διαθέσιμο για στοίχημα σε κάποια εταιρία που ασχολείται με το διαδικτυακό στοίχημα.

Δοκιμάστε λοιπόν το «Πες το και έγινε» του Stoiximan.com.cy και δείτε την επιθυμία σας να μετατρέπεται σε στοιχηματικές αποδόσεις.Σχετικά άρθρα

Stoiximan.com.cy-cashback

To Stoiximan.com.cy προσφέρει μπόνους με την μορφή επιστροφής χρημάτων (cashback) στο στοίχημα σας σε περίπτωση που αγώνας που στοιχηματίσατε τελειώσει ισόπαλος 0-0

Η winmasters.com.cy παρουσιάζει τους ‘Παιχταράδες της Παρέας’

H winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα της καμπάνια και παρουσιάζει μία σειρά από καθημερινούς χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε κάθε παρέα.

Stoiximan.com.cy παίξε κάθε μέρα με 0% γκανιότα!

Το Stoiximan.com.cy σου προσφέρει το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός της ημέρας με 0% γκανιότα!

Alexa.com