Top Bookmaker Bonus

Stoiximan

100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ! Βάλε 100 παίξε με 200 στο Stoiximan.com.cy

Διαβάστε αναλυτικά

Winmasters

100% μπόνους μέχρι 111 ευρώ! Βάλε 111 παίξε με 222 στην Winmasters.com.cy!

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόσφατα

Δείτε περισσότερα

Το Cash Out επέστρεψε στη Stoiximan! ΠΡΩΤΗ η Stoiximan φέρνει πίσω το Cash Out μετά από 2 χρόνια!

Το Cash Out, αποτελεί πλέον νόμο του κράτους και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρία που το επαναφέρει,

Η winmasters.com.cy παρουσιάζει τους ‘Παιχταράδες της Παρέας’

H winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα της καμπάνια και παρουσιάζει μία σειρά από καθημερινούς χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε κάθε παρέα.

Winmasters cy «Zήτα το και έγινε»!

Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Ζήτα το και Έγινε» η Winmasters σας προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε ότι εσείς επιθυμείτε!

Στοίχημα Συστήματα

Μέσα στις πολλές επιλογές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων στους παίκτες είναι και τα στοιχήματα με συστήματα

Στοίχημα 0% γκανιότα

Ποιες είναι οι εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ που προσφέρουν παιχνίδια με 0% γκανιότα και τι είναι η γκανιότα

Για Υπεύθυνο παιχνίδι:

• Βάλτε όρια και μη τα ξεπερνάτε

• Προστατέψτε τα παιδιά από το τζόγο

• Μην παρασύρεστε μετά από μία επιτυχία ή αποτυχία

• Αποφύγετε ή και καταγγείλετε αμέσως στις αρμόδιες Αρχές (Αστυνομία κτλ) τους απατεώνες που υπόσχονται στημένα παιχνίδια και σίγουρα κέρδη στα social media (facebook, twitter κτλ)

• Να στοιχηματίζετε μόνο όταν μπορείτε να καλύψετε τις απώλειες.

Στοίχημα στο ίντερνετ

• Για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε στο ίντερνετ πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών

 

•Το στοίχημα είναι παιχνίδι, είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε

Χρειάζεστε βοήθεια;

•Επικοινωνήστε με το 1454 αν είστε πάνω από 22 ετών

 

•Επικοινωνήστε με το 1456 αν είστε κάτω από 22 ετών

 

•Επισκεφθείτε το

responsiblegaming.gov.cy


Winmasters-cashback

Winmasters-cashback

Winmasters.com.cy: Cashback

Η Winmasters.com.cy προσφέρει επιστροφή χρημάτων (cashback) στο στοίχημα σας σε περίπτωση που αγώνας που ποντάρατε τελειώσει ισόπαλος 0-0.

Για να έχετε δικαίωμα στην προσφορά θα πρέπει να στοιχηματήσετε πριν την έναρξη ενός αγώνα ποδοσφαίρου στις αγορές Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό ή Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5.

Σε περίπτωση που ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία 0-0, η Winmasters.com.cy θα σας επιστρέψει το στοίχημά σας!

Ετσι με το cashback της Winmasters.com.cy μια ισοπαλία χωρίς τέρματα δεν θα σας ενοχλήσει ξανά! Από τώρα και στο εξής η επιστροφή χρημάτων προσφορά στη Λευκή Ισοπαλία είναι εδώ!

Οδηγίες

Τοποθετήστε ένα μονό στοίχημα πριν τον αγώνα στις αγορές Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό ή Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 σε ένα από τα παρακάτω πρωταθλήματα: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Aγγλική Premier League, η ιταλική Serie A, η γερμανική Μπουντεσλίγκα, η ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η γαλλική Liga 1, της Ρουμανίας Liga 1, UEFA Champions League και UEFA Europa League, και αν το παιχνίδι τελειώσει 0-0, θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας αν χάσετε το στοίχημα σας.

Μια λευκή ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα με την Winmasters.com.cy

Επιλέξτε το παιγνίδι σας και μην ανησυχείτε αν τελειώσει 0-0! Βάλτε τα στοιχήματά σας τώρα!

Οροι της προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους υφιστάμενους πελάτες της Winmasters.com.cy

Η προσφορά Cash Back είναι διαθέσιμη μόνο για στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ ή Ημίχρονο / Τελικό και Ημίχρονο / Τελικό & O/U 2.5 για τα παρακάτω πρωταθλήματα: Aγγλική Premier League, η ιταλική Serie A, η γερμανική Μπουντεσλίγκα, η ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Γαλλική Λίγκα 1, Ρουμανία Liga 1, το UEFA Champions League και UEFA Europa League.

Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για τα παιχνίδια που αναφέρονται στη σελίδα προώθησης για πριν τον αγώνα και Ημίχρονο / Τελικό Ακριβές Σκορ αγορές. Αν το παιχνίδι τελειώσει 0-0, θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας.

Μόνο μονά στοιχήματα πληρούν τις προϋποθέσεις

Το μέγιστο ποσό που μπορεί να επιστραφεί ανά στοίχημα είναι 50 ευρώ.

Θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας μέσα σε 24 ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη για επιστροφή μετρητών.

Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης.

Επιπλέον η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.

Οι προσφορές της winmasters προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της winmasters να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.

Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.

Η προσφορά παραμένει έγκυρη και υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις, όπως αυτές έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της προσφοράς.Σχετικά άρθρα

Η winmasters.com.cy παρουσιάζει τους ‘Παιχταράδες της Παρέας’

H winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα της καμπάνια και παρουσιάζει μία σειρά από καθημερινούς χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε κάθε παρέα.

Winmasters cy 15 ευρώ δωρεάν στοίχημα στο Eurobasket

Winmasters.com.cy: 15 ευρώ δωρεάν στοίχημα στο Eurobasket και 100% μπόνους μέχρι 111 ευρώ!

Stoiximan.com.cy-cashback

To Stoiximan.com.cy προσφέρει μπόνους με την μορφή επιστροφής χρημάτων (cashback) στο στοίχημα σας σε περίπτωση που αγώνας που στοιχηματίσατε τελειώσει ισόπαλος 0-0

Alexa.com